Menedzsere szerint 100%, hogy Alonso indulhat

F1

2015. március 21. szombat, 14:58

Szerző: Gellérfi Gergő

Fontos orvosi vizsgálatok várnak holnap, azaz vasárnap Fernando Alonsóra, hiszen ezeken dől el, hogy visszatérhet-e az F1 mezőnyébe a Barcelonában megsérülő kétszeres világbajnok.

Holnap, azaz vasárnap kerül sor Fernando Alonso következő orvosi vizsgálatára, ahol eldől, hogy a Barcelonában balesetet szenvedő spanyol versenyző ott lehet-e a soron következő Formula-1-es futamon, a jövő hétvégi Malajziai Nagydíjon.

A kétszeres világbajnok menedzsere, Luis Garcia Abad szerint azonban ez a kérdés már tulajdonképpen most is eldőlt, és a vizsgálat, melyet csütörtökön a futam helyszínén egy újabb követ majd, nem több egyszerű formaságnál.

alonso_w

„Fernando ott lesz Malajziában. Jól van, és teljesen biztos, hogy sikeresen átmegy majd a teszteken. Ez az egész puszta formalitás” – hangzott el egy sajtóeseményen Alonso szülővárosában, Oviedóban, melyen részt vett a versenyző édesapja, Jose Luis is.

Alonso a héten a fizikai tréning mellett megkezdte a futamra való felkészülést is, hiszen szerdán a McLaren szimulátorában dolgozott, mielőtt csütörtökön átadta helyét Jenson Buttonnak.

Tagged: