A Burn dobozokon üdvözli rajongóit Michelisz Norbi

Egyéb

2015. május 7. csütörtök, 15:11

Különleges kiadásban kapható Magyarországon május közepétől a BURN Original energiaital. A dobozokról Michelisz Norbi, a túraautó-világbajnokság első magyar résztvevője, többszörös világbajnoki futamgyőztes mosolyog vissza.

Michelisz Norbi személye és tehetsége egyre szélesebb körökben válik ismertté. A Zengő Motorsport színeiben idén 10. éve versenyző magyar sportoló lendületével, inspiráló személyiségével könnyen azonosul a BURN világával. Ennek köszönhetően Michelisz Norbi neve és az energiaital márka már második éve fonódik össze és továbbra is közös cél, hogy a rajongóknak meglepetésekkel is kedveskedjenek. Ennek idei első megnyílvánulása az a limitált kiadású energiaital, amelyet a WTCC magyar futamán mutattak be a Hungaroringen, ahol Michelisz Norbi megszerezte idei első futamgyőzelmét is.

Michelisz Norbert Hungaroring winner_BURN_photo_2015s

A BURN energiaital limitált kiadásain eddig kizárólag nemzetközi szinten ismert sztárok jelentek meg, mint például David Guetta, Avicii, vagy a Lotus F1 Team pilótái. Hozzájuk csatlakozik most a BURN életében először egy hazai sztár, Michelisz Norbi.

 

„Nagyon fontosnak tartottuk, hogy a dobozon úgy mutassuk be Norbit, ahogy mindenki ismeri őt, egy kivételes, kedves és nagyon szerethető fiatalemberként. Semmiképpen sem szerettük volna a bukósisakja mögé rejteni az arcát. A fotózáson arra kértük, hogy úgy nézzen a kamerába, mintha a Hungaroring lelátói felé integetne a magyar rajongóknak. A dobozon látható kép első beállításra sikerült” – mondta el Fülöp Attila, a BURN kommunikációs menedzsere.

 

A Michelisz Norbi fotójával ellátott BURN doboz kizárólag Magyarországon kerül forgalomba, korlátozott darabszámban, várhatóan május közepétől. Így bárki könnyedén egy karnyújtásnyira kerülhet hazánk legnépszerűbb autóversenyzőjéhez.

 

Michelisz Norbi limitált burn Original_BURN_photo_2015