BUSEXPO 2015: Jön az év legrangosabb magyar autóbuszos rendezvénye!

Autó

2015. március 25. szerda, 12:21

Szerző: Szakály Szilvia – Positive Communications

A tavalyi rekordlátogatottság után idén ismét megrendezi a BUSEXPO-t és a XXI. Országos Személyszállítási Szakmai Konferenciát a NiT Hungary. Április 22-én az év legnívósabb autóbuszos rendezvényén az ágazatot érintő új kihívások és perspektívák megvitatása mellett a legnagyobb gyártók és járműforgalmazók is képviseltetik magukat Zsámbékon a jövőt meghatározó technológiai innovációikkal.

2015 áprilisában ismét megrendezik a hazai autóbuszos ágazat legrangosabb rendezvényét, a BUSEXPO-t. A kiállítással egybekötött szakmai konferenciára április 22-én kerül sor a zsámbéki drivingcamp Hungary vezetéstechnikai központban.

Busexpo (3) Fotokredit NiT Hungary

Az esemény rangját az adja meg, hogy évről évre a legnagyobb gyártók és járműforgalmazók hozzák el legfrissebb technológiai újításaikat, amelyeket a helyszínen tesztelhetnek is az érdeklődők. Így a NiT Hungary által szervezett BUSEXPO ma már a szektor legjelentősebb fórumává nőtte ki magát, ahol a fejlődés zálogának tekinthető szakmai eszmecserékre, vitákra kerül sor.

Idén a vezértéma a helyközi személyszállítás új piaci modelljére való felkészülés lesz a 2016-os piacnyitás okán, de napirenden szerepel többek között az intelligens technológiák szerepe a közösségi közlekedés hatékonysága tekintetében, és a turistabuszok fővárosi közlekedési rendszerének egységes koncepciója is.  A rendezvény körüljárja a hazai gépjárművezető-hiány, és az utánpótlás kritikus helyzetének kényes témakörét, és a német és francia kötelező minimálbér kérdései mellett a nemzetközi autóbuszos személyszállításra vonatkozó áfa-regisztrációs kötelezettségre is kitérnek a szakértők.

Busexpo (1) Fotokredit NiT Hungary

Az előadók között szerepel Dr. Kerékgyártó János, az NFM Közlekedési Szolgáltatások Főosztály vezetője, Dr. Ruszinkó Ádám, az NGM turizmusért felelős helyettes államtitkára és Dr. Dabóczi Kálmán, a BKK Zrt. vezérigazgatója is.

A szektort érintő legfontosabb szakmapolitikai, gazdasági és közlekedésszervezési kérdéseket feszegető konferenciával egy időben, 9:oo órakor nyitja meg kapuit a kiállítás, amelyre a belépés ingyenes.

További információ:

http://www.busexpo.hu/

http://www.nit.hu/