Határőrök ütköztek egy szerbiai autónak Szegeden

Autó

2015. június 8. hétfő, 16:41

Furcsa baleset történt hétfőn Szegeden, amikor a Pick gyár parkolójában a határrendészet Nissan Pathfindere egy szerbiai rendszámú Opel Astra bal hátuljában landolt. Egy személy könnyebb sérüléseket szerzett.

lll

A hírt a delmagyar.hu közölte, hozzátéve, hogy a guminyomok alapján a határőrök autója valószínűleg egy sövényen áttörve érkezett meg a Szerbiából érkező, magyarkanizsai rendszámú autóba. Az eset a Szabadkai úton történt, ahol a helyszínelés alatt félpályás útzárat rendeltek el.

Képek a balesetről itt találhatóak

A rendőrség a következő tájékoztatást adta az említett forrásnak:

„Egy rendőrautó és egy személyautó ütközött össze 2015. június 8-án a délelőtti órákban Szegeden a Szabadkai út egyik parkolójában. A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Migrációs Osztályának munkatársai szolgálati gépjárművel megkülönböztető fény – és hangjelzést használva haladtak, amikor nekiütköztek egy személyautónak. A baleset következtében az autó sofőrje – a jelenlegi adatok szerint – könnyebben sérült. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.”