Menyasszonya minden futamon aggódik Norbiért

Bulvár

2015. május 8. péntek, 08:33

Szerző: Gellérfi Gergő

Hétvégi futamgyőzelme óta mindenki Michelisz Norbertre, s a nagy érdeklődés menyasszonyát, Johannát is elérte – a Petőfi Rádiónak adott interjújában Norbit ugyanis élete párjáról is megkérdezték.

A vasárnap a Hungaroringen fantasztikus győzelmet arató Michelisz Norbert a Petőfi Rádió vendége volt a minap, ahol többek közt menyasszonyáról, Johannáról is beszélt. Amikor a műsorvezető megkérdezte, hogy egy verseny előtt vagy után kit szokott felhívni, a tavalyi világbajnoki 4. helyezett magyar pilóta így felelt:

„A Hungaroringen szerencsés helyzetben vagyok, hiszen minden családtag ott van körülöttem, de amikor valahol messze vagyok, akkor elsősorban a menyasszonyom, Johanna az, akit még felhívok fél órával a futam előtt, mert szükségem van rá, hogy beszéljek vele, és a szüleim mellett ő az első, akit felhívok akkor, amikor kiszállok az autóból” – felelte Michelisz, akitől ezt követően azt is megkérdezték, mennyire aggódó típus a párja:

michelisz_johanna

„Nagyon az, látszik rajta. Minden egyes alkalommal, amikor futam előtt beszélünk, elmondja, hogy az a fő szempont, hogy kiszálljak az autóból, és nem az, hogy gyorsan végigmenjek. Ezt én persze gyorsan elütöm azzal, hogy ne beszéljen butaságokat, de természetesen édesanyámon és rajta is látom, hogy a nők, akik nincsenek benne az autósportban, átérzik, hogy ez veszélyes, és nem gondolnak arra, hogy presztízsből néha akkor is oda kell tartani, ha törik az autó.”

Amikor azt a kérdést tették fel neki, hogy menyasszonya egyre jobban beleássa-e magát a sportág mélységeibe, a statisztikákba és az apróbb részletekbe, Norbi így felelt: „Annyira azért nem. Persze amikor kijön egy versenyhétvégére, akkor azzal azért tisztában van, hogy például honnan fogok elrajtolni, de nem igazán érdekelték az autó- és motorsportok akkor sem, amikor megismerkedtünk. A WTCC-t persze követi, de ha én leülök otthon Formula-1-et nézni, akkor ritkán fordul elő, hogy odahuppan mellém és velem követi az eseményeket.”