Vettel és Button kinevette Ecclestone-t

F1

2015. április 10. péntek, 09:05

A pilóták sajtótájékoztatóján Sebastian Vettel reagált Bernie Ecclestone azon kritikájára, miszerint négyszeres bajnokként nem tesz eleget az F1-ért. Jót mulatott rajta Jenson Buttonnal.

Bernie Ecclestone egy valamihez még 84 évesen is biztosan nagyon jól ért, mégpedig ahhoz, hogy időről időre vitaindító megnyilvánulásokat tegyen, amelyekre aztán mintegy kötelességből válaszolnak is az érintettek. Egyik legutóbbi ilyen kijelentésében Vettelt kritizálta, aki szerinte nem olyan jó nagykövete a sportnak, mint Lewis Hamilton.

vet but (2)

A Kínai Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatójára Vettel is hivatalos volt, ahol az egyik újságíró meg is kérte arra, hogy véleményezze a FOM elnökének kritikáját. A német nem érzi megsértve magát, mosolyogva válaszolt, és egy érdekes eszmefuttatásba bonyolódott a mellette ülő Jenson Buttonnal, és arra a megállapításra jutottak, hogy Ecclestone sem teljesít a legjobban a közönséggel való kapcsolattartás tekintetében.

Vettel: Nos, szabadon kimondhatja a véleményét. Ami engem illet, nagyon elégedett vagyok azzal, amit eddig elértem. Kíváncsian várom, hogy mi vár még rám, és ennyi az egész.

Button: Talán azért mondta ezt, mert nem vagy fent Twitteren.

Vettel: Lehet, de vajon Bernie fent van? Én nem tudom.

Button: Nem hiszem, hogy túlságosan izgatná ez a közösségi média dolog.

Vettel: De vajon akkor honnan tudja, hogy én nem vagyok fent?

Tagged: