Vettel hamarosan másodszor is apa lesz!

Bulvár

2015. június 6. szombat, 14:51

Szerző: Gellérfi Gergő

Nagyszerű hírről számolhatott be a német Bild: a négyszeres F1-es bajnok Sebastian Vettel és felesége, Hanna másodszor is gyermekáldás elé néznek. Az apróság érkezésére nem is kell sokat várni…

Sebastian Vettelnek a Ferrari vártnál jobb szereplésétől függetlenül is van oka az örömre, hiszen a négyszeres világbajnok és élete párja, Hanna másodszor is gyermekáldás elé néznek. A Bild újságírója számolt be róla, hogy Hanna, aki keveset mutatkozik a nyilvánosság előtt, ismét áldott állapotban van, ráadásul meglehetősen előrehaladott időszakban, hiszen szeptemberre várható a második utód érkezése.

prater_vettel

Vettel és kedvese gimnázium óta ismerik egymást, ám más pilótabarátnőkkel, illetve –feleségekkel ellentétben csak igen keveset tudunk róla, mivel nem kedveli a nyilvánosságot, s a versenyhétvégéken is csak ritkán tűnik fel. Első gyermekük, Emily hamarosan másfél éves lesz, a kislány 2014 januárjának 12. napján jött a világra.

Érdekességként megemlíthetjük, hogy alaposan megnőtt az édesapák száma a mezőnyben, tekintve hogy volt olyan pillanat is néhány évvel ezelőtt, amikor Felipe Massa volt az egyetlen, aki ezt elmondhatta magáról. Vettel csapattársa, Raikkönen első fia néhány hónapja, míg a lotusos Romain Grosjean második gyermeke néhány hete született meg, s újabb keresztelők is várhatóak még az idén, hiszen Rosbergéknél szintén közeleg az első gyermek születése.