ÉLŐ: A Japán Nagydíj 3. edzése

A Renault szerint MiniKevin is erre vár:

A pilóták megtették installációs köreiket, most azonban mindannyian visszatértek a bokszba. Vélhetően tényleg arra várnak, hogy feltehessék a száraz pályára alkalmas abroncsokat.

Esteban Ocon szerint jó állapotban van a pálya, hamarosan a slick abroncsok is előkerülhetnek a fiatal versenyző szerint.

Miközben a pilóták egyelőre a pálya szárítását végzik, íme, egy hír már a holnapi rajtfelállást illetően: Pascal Werhlein autójában váltót kellett cserélni, emiatt a Manor német versenyzője öthelyes rajtbüntetést kap vasárnap.

Az aszfalt még egyértelműen nedves néhány ponton, amit a versenyzők gumiválasztása is jól bizonyít: a legtöbben intermediate abroncsokon gurultak pályára, de Palmer Renault-jára például a teljesen esős gumikat tették fel.

És ebben a pillanatban zöldre váltott a bokszutca végi lámpa: Palmer az első, aki kigurul a pályára, de többen is követik a példáját.

Itt egy kép is arról, milyen is az időjárás jelenleg a Japán Nagydíj helyszínén:

Ahogy arra az előrejelzések alapján arra számítani lehetett, szombatra virradóra megérkezett az eső Suzukába. Jelenleg ugyan nem esik, de a korábbi csapadék miatt helyenként nedves a pálya, a sötét felhők alapján pedig bármikor benne lehet a pakliban, hogy újra megnyitják az égi csapokat.

Sok szeretettel köszöntjük azokat az Olvasóinkat, akik ezen a korai órán is velünk tartanak, hogy együtt kövessük végig a Formula-1-es Japán Nagydíj harmadik, egyben utolsó szabadedzését! Pénteken mindkétszer Nico Rosberg bizonyult a leggyorsabbnak – vajon a kvalifikáció előtt is a világbajnoki éllovas marad az eredménylista első helyén?

Forrás: www.formula.hu – RSS