Wehrlein: Lehetséges a Manorral a Q2 elérése

F1

2016. április 2. szombat, 11:09

Szerző: Czinege Ádám, fotó: dppi

Paschal Wehrlein szerint akár a középmezőnybe is odaérhet az idei autóval a csapat. Nem volt rossz a kezdésük Bahreinben sem, így néhányan a Q2-es szereplést sem látják kizártnak a Manor háza táján.

Bár Ausztráliában szenvedett az alakulat, és messze elmaradt az utolsó helyen, mégis bízhat a csapat egy jobb futamban Bahreinben, mert már Melbourne-ben is láthattunk biztató jeleket az autó tempójával kapcsolatban.

Ennek következtében Paschal Wehrlein mer nagyot álmodni, hiszen a következőket mondta: „Ha megnézzük a különbségeket, és levesszük a 0,5-1 másodpercet a szuperlágy gumik miatt, akkor valahol a középmezőnyben lehetünk, de ki tudja? A Q2 egy hatalmas lépés lenne, és nagyon elégedettek lennénk vele. Keményen fogok próbálkozni, amennyire az lehetséges, de nem vagyok benne biztos, hogy kivitelezhetem.”

Dppi_wehrlein_04.02. 

„Jobban meglepődtem Melbourne-ben a különbség miatt, azután most is, mert Barcelonában nagyon pozitívak voltak a köridőink. Tehát azt vártuk, hogy sokkal versenyképesebbek leszünk a szezonnyitón is, de Ausztráliában volt néhány problémánk és hátra kerültünk. Úgy gondolom, hogy most vagyunk ott, ahol eddig is lennünk kellett volna” – folytatta igen pozitív hangnemben a német a nyilatkozatát.

„Amint azt már mondtam, Melbourne-ben problémánk volt az autóval és a gumikkal. Ez látszott az időmérőn, mert sehol nem voltunk, a versenyen szintén ez a helyzet alakult ki, mert minden versenyző visszaelőzött az első két körben, akiket a rajtnál lehagytam. Az első bokszkiállásig viszont versenyképes voltam. Ez jó teljesítmény volt, és itt már a csapatunk is egységesebben és jobban dolgozunk együtt” – zárta gondolatait Wehrlein.

Forrás: www.formula.hu – RSS

Tagged: